Entrepriser​

Beskrivelse

Hos Bent Krabbenhøft Murerfirma ApS er entreprisen i gode hænder. Vi har mange års erfaring med både små og større entrepriser helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.

Stor ekspertise på alle vores områder

Vi samarbejder fast med en gruppe dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde kvalificerede tømrer/snedker, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeriet kræver

​​Bruger du Bent Krabbenhøft Murerfirma ApS til de større byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele byggeriet.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven.​

Kontakt os

BK Murerfirma ApS

Din lokale murer og bygningskonstruktør

Hovedsageligt er vores kunder fra Esbjerg og omegn. Vi har mange faste kunder, og vi er altid klar til at træde til, når de ringer. Vores dygtige og fleksible medarbejdere lægger alle vægt på, at vores arbejde skal udføres i bedste kvalitet, og at alle aftaler skal overholdes til punkt og prikke. Vores team af dygtige murere samt vores bygningskonstruktør er således klar til at løfte din opgave.

Bliv ringet op