Facaderenovering og pudsning af facader i Esbjerg

Beskrivelse

​Bor du i Esbjerg eller omegn og har brug for facaderenovering eller pudsning af din facade, så udfører vi alt fra fugning og vandskuring til efterisolering. Der kan være flere årsager til at vælger en facaderenovering. Det kan skyldes, at du gerne vil beskytte ejendommens originale udseende ved at pudse og vedligeholde facaden, eller det kan være, at ejendommen ganske simpelt har brug for en kærlig hånd, hvor en renovering med efterisolering og pudsning af facaden er det, der skal til for at få ejendommen til at fremstå sund og frisk igen.

Vi udfører pudsning af facader og facaderenovering

​Bent Krabbenhøft Murerfirma udfører facaderenovering og pudsning af alle slags bygninger. Og vi har tæt kontakt til vores samarbejdspartner, så vi for eksempel har nem adgang til stilladser, hvilket gør, at vi sagtens kan klare en facaderenovering eller en pudsning på etageejendomme.

Vi tilser altid en opgave før vi giver et tilbud

Vi tilser altid en opgave, før vi giver tilbud på renovering, eftersom der kan være knap så synlige, men vigtige detaljer, der skal tages højde for. Kvalitet kan kun leveres med ordentligt udført arbejde, og vi bestræber os på, at vores kunder altid bliver tilfredse, når vi afleverer et færdigt stykke arbejde som pudsning og facaderenovering.

Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med facaderenovering. Ring i dag og få et tilbud på alt fra pudsning og vandskuring til fugning og efterisolering - eller en gennemgribende renovering. Ring på telefon 75 15 97 22 eller mobil 20 81 38 95.

Kontakt os

BK Murerfirma ApS

Din lokale murer og bygningskonstruktør

Hovedsageligt er vores kunder fra Esbjerg og omegn. Vi har mange faste kunder, og vi er altid klar til at træde til, når de ringer. Vores dygtige og fleksible medarbejdere lægger alle vægt på, at vores arbejde skal udføres i bedste kvalitet, og at alle aftaler skal overholdes til punkt og prikke. Vores team af dygtige murere samt vores bygningskonstruktør er således klar til at løfte din opgave.

Bliv ringet op