Profil

Bent Krabbenhøft Murerfirma ApS i Esbjerg

​Bent Krabbenhøft Murerfirma ApS har eksisteret i mere end 35 år. Firmaet blev grundlagt af Bent Krabbenhøft, men i 2010 blev firmaet overdraget til hans søn Jens Krabbenhøft. Jens Krabbenhøft har tilføjet endnu en dimension til firmaet, da han valgte at tilføje titlen som bygningskonstruktør til resumeet.

Dette har åbnet for nye muligheder for ombygnings- og renoveringsopgaver, for nu kan vi bistå med tegningsmateriale til opgaverne, og derved kan vi spare kunden og os for både arbejde og penge.   Vi har desuden mange faste samarbejdspartnere, til at tage sig af den del af en eventuel renovering som ikke er murerarbejde. Vi kan med andre ord tage os af hele processen og levere et smukt resultat hver eneste gang.

Din lokale murer og bygningskonstruktør

​Hovedsageligt er vores kunder fra Esbjerg og omegn. Vi har mange faste kunder, og vi er altid klar til at træde til, når de ringer. Vores dygtige og fleksible medarbejdere lægger alle vægt på, at vores arbejde skal udføres i bedste kvalitet, og at alle aftaler skal overholdes til punkt og prikke. Vi er således klar til at løfte din opgave med faglig stolthed og super service.

Vi rådgiver før du modtager et en pris

​Vi arbejder primært med flise- og klinkearbejde i badeværelser, køkkener og bryggeser samt med ombygninger og renoveringer af badeværelser. Desuden rådgiver og vejleder vi gerne om ombygning og renovering. Ring til os i dag på telefon 75 15 97 22 eller mobil 20 81 38 95 for at få et uforpligtende tilbud. Før vi giver tilbud på en given opgave, tager vi altid ud og kigger på tingene, taler med kunden om sagen og kommer herefter med en pris på projektet.​

 

Kontakt os

BK Murerfirma ApS

Din lokale murer og bygningskonstruktør

Hovedsageligt er vores kunder fra Esbjerg og omegn. Vi har mange faste kunder, og vi er altid klar til at træde til, når de ringer. Vores dygtige og fleksible medarbejdere lægger alle vægt på, at vores arbejde skal udføres i bedste kvalitet, og at alle aftaler skal overholdes til punkt og prikke. Vores team af dygtige murere samt vores bygningskonstruktør er således klar til at løfte din opgave.

Bliv ringet op